Naistenviikko 2020 / kirjojen linkit - kirjakoosteet

Naistenviikko alkaa huomenna dekkarituplalla, mutta sitä ennen ohessa blogini vuoden 2020 naistenviikon kirjojen linkit.

1. Ensimmäisenä naistenviikon päivänä en julkaissut mitään.

Naistenviikon toisena päivänä oli kolme kirjaa, joissa kaksi naiskirjoittajaa, mutta kolmannessa dekkarissa naispäähenkilö. Linkki kaikkiin kolmeen kirjaan, joista vain lyhyesti:

2.
Sofie Sarenbrant: Syntipukki, 4. osa 
Pääosassa Emma Sköld.Erin Kelly: Kiviäidit 
Psykologinen trilleri, pääosasssa Marianne.


Adrian McKinty: Ketju
itsenäinen dekkari, jonka pääosassa yksinhuoltaja Rachel.

3. 
Lucinda RileyKuun sisar
5. osa Seitsemän sisarta sarjaan - Kuun sisar kertoo Taygete D'Aplièsesta. Tiggy on kiinnostunut käytännön työstä eläinten auttamiseksi ja tuntee myötätuntoa eläimiä kohtaan. Osaa hoitaa ja parantaa niitä, vaikkei olekaan eläinlääkärin koulutusta. Lisäksi Tiggy on vegaani ja sisarusparven hengellisin.

4.
Johanna Sinisalo: Vieraat
Kauhukertomus, jonka pääosissa ovat Essi Repola ja hänen puolisonsa Siiri Vehkanen sekä heidän kaksi lastaan Sissi ja Luukas.


5. Maria AdlofssonMeren ja pirun välissä
3. itsenäinen osa Doggerland -sarjaan. Pääosassa keskusrikospoliisin komisario Karen Eiken Hornby.


6. Vappu-Tuuli Fagerson: Maa hänen jalkojensa alla
Itsenäinen psykologinen jännityssromaani, jonka pääosassa on taiteilija Aino Palojärvi. Sisältää hieman mystisyyttä / kauhua.


7. Elina Backman: Kun kuningas kuolee
Pääosassa toimittaja Saana Havas


Huomenna 18.7. on sunnuntai, joten perinteinen dekkaritupla tiedossa. Julkaisenko yhden kirjailijan kaksi kirjaa vai kahden kirjailijan kirjan, sitä en tiedä vielä. Sen tiedän, että viikolle on tulossa monipuolisesti kirjoja, ainakin:  tietokirja, tositarina, dystopia/scifi, viihdeteos, proosateos tai kaksi ja varmaankin myös dekkari. Kaikki teokset ovat naisten kirjoittamia ja niissä on pääosissa naisia. Yhtä tai kahta poikkeusta lukuunottamatta teokset ovat kaikki kevään 2021 uutuuksia.

Mielenkiintoista naistenviikkoa. Huomenna alkaa...

Kommentit