Jooga ja minä

 Kreetan Kissamos 2017


Löysin joogan vasta reilu kymmenen vuotta sitten ja se oli rakkautta ensi tunnista alkaen. Olen käynyt tunneilla koko jooga-aikani 3-6 x kertaa viikossa. Välillä pitkän työpäivän jälkeen tuntui  ettei millään huvittaisi lähteä, mutta  kun tiesi kuinka pirteä ja hyvä olo tunnin jälkeen on, niin kyllähän ne askeleet kohti salia kulkivat. Kertaakaan ei ole kaduttanut!
Aloitin astangalla, jota harrastin muutamia vuosia, kunnes oli lopetettava selkäongelmien takia. Onneksi löysin tilalle muita joogalajeja, joita tulee koko ajan lisää. Laskin kerran, että olen kokeillut yli kymmentä eri joogalajia, kundaliinia, arcojooga jne. jne.
Omat lajit ovat vaihdelleet vuosien mittaan, ja muutenkin  joogaan fiiliksen mukaan. Jooga ei ole ollut enää pitkään aikaan vain harrastus, se on jo elämäntapa. Senpä vuoksi aina kun tulee polvi- selkä- yms esteitä, niin se on minulle pieni katastrofi. 
Viime vuonna löysin aika mukavan viikkoyhdistelmän, jossa on pilatesta, wheeliä, yin & yangia, lämpöyiniä ja aerialjoogaa, jonka löysin 2,5 vuotta sitten.
Suosittelen joogaa kaikille lämpimästi🙏❤

Joogabloggauksia fiiliksen mukaan.
  

Kommentit